Блоги → Перегляд

ДОРОГА ДО ПЕКЛА І РАЮ

Середа, 14:42, 05/12

Рейтинг
0 0
Переглядів
186

0
0
0

ДЛЯ ЧОГО СИЛИ СВІТЛА ДОЗВОЛЯЮТЬ

ТЕМНИМ СИЛАМ СПОКУШАТИ ЛЮДЕЙ?

     Уся привабливість гріха, привабливість спокус міститься у привабливості матеріальних речей і, щоб заволодіти ними, люди починають грішити. Занурюючись у гріхи вони все більше і більше приковують себе до Землі, до земного тління, до тимчасових земних радощів. Тому сили Світла, щоб випробувати нас, до чого ми більше схильні - до доброчинності чи до гріховних задоволень – допускають найрізноманітніші випробування.

     Відомо, що кожна народжена людина повинна розвиватися та шляхом нелегкої матеріальної діяльності зміцнювати свої фізичні та духовні сили. Під час такої діяльності вона зустрічається з різними спокусами, які і є для неї своєрідним випробуванням, щоб ствердитися або у прихильності до добра, або у прихильності до зла. Сили Світла встановили такі правила для людей тому, що на Землі втілюються здебільшого грішні душі, які перебувають на досить низькому рівні Космічного розвитку та через невідпрацьовану негативну карму не можуть покинути важку земну атмосферу. А для удосконалення потрібні випробування.

     Коли б прагнення до добрих вчинків не зустрічало випробувань та спокус і здійснювалося природно, тоді така прихильність до добра не мала б високого морального достоїнства і вважалася б вродженим інстинктом. Людина для того і наділена Творцем незалежною волею, щоб свідомо обирати добро замість нечистих чуттєвих потягів до насолод. Без боротьби зі спокусами це прагнення було б і не твердим, і повільним. До того ж відомо, що будь-яка сила як фізична, так і духовна при зустрічі з протидіючою силою більше напружується і, завдяки боротьбі, стає ще сильнішою. Отже, спокуси допомагають визначити до якого шляху схильна людина: праведного чи порочного.

     І, як не дивно, помічниками, які підштовхують кожного з нас до тих чи інших випробувань, виступають темні сили (біси та демони). Вони постійно намагаються приплести до будь-якого людського добра своє зло. Коли ви намагаєтеся нікого не образити чи не осуджувати, вони навіюють вам байдужість. Любов до смачної їжі перетворюють на черево угіддя, до покірності додають нещирість, до удачі – зарозумілість, до надії - лінощі і т.д. На життєвій дорозі існує дуже багато небезпечних застав, про що постійно застерігають нас досвідчені у боротьбі з невидимими темними силами люди.

     Нерідко біси та демони озброюють проти людини її рідних та близьких, котрі починають допікати відступитися заради власності, кар’єри, благополуччя від праведного шляху. Такі нечисті помисли засіває їм ворог спасіння.

     Відомо, що багато людей заперечує існування злих духів. Таке заперечення у т.ч. й існування сатани є диявольською спокусою. Темні сили розуміють, коли людина заперечує існування злих сил, вона рано чи пізно прийде до заперечення гріхопадіння, неповаги до Творця, заперечення існування карми та спокутування. Жодна істина не заперечується з такою наполегливістю, як істина про злих духів. Для кожної людини найважливішим доказом існування темних сил і можливість їхнього впливу на нашу свідомість є підтвердження Ісуса Христа і Його святих Апостолів.

     Дуже часто темні сили впливають на нас через зарозумілих і гордих людей, одержимих бісами, щоб принизити і зневажити, посіяти зневіру та вільнодумство, через жорстоких можновладців, щоб позбавити нас їжі, одягу, житла, через черевоугодників, щоб звабити до ласощів, об’їдання та пияцтва, через розпусників, щоб схилити до розпусти або втрати цнотливості, через злодіїв, щоб спонукати до крадіжки чужої власності, через ненависників і заздрісників, щоб засмутити нас.

     Якщо людина не вистоїть хоча б в одному з перелічених випробувань, почне нарікати або грішити, то сили темряви перетягують її на свою сторону.  Навіть Слово Боже біси та демони намагаються усіма доступними їм засобами підмінити своїми словами через складні людські мудрування, і тим позбавити людей світла істини та спасіння душі.

     Отже, Бог дозволяє злим силам спокушати людей з єдиною метою – прискорити їхнє духовне удосконалення. Будучи наділена незалежною волею, людина має сама зробити свій вибір, на чиїй вона стороні – добра чи зла? І коли людина замість добра обирає зло – це не провина Бога, а провина самої людини, яка замість райських насолод обрала пекельні земні насолоди.

     На відміну від сатани, Богу гріховні душі не потрібні, Йому потрібні лише духовно зрілі і досконалі люди.

Пост Скриптум:

Над цим питанням земна людина замислюється відтоді, як почала розумно мислити. Чому досконалий Творець створив такі недосконалі людські душі?

Справа у тому, що кожна людська душа формується за матеріальними законами тієї планети, на якій перебуває, а саме: від першоелементів (ефіру, повітря, води, вогню, землі) до каменя, від каменя до рослини, від рослини до тварини, від тварини до людини і від людини до безсмертного Духа. Саме такий еволюційний розвиток на Землі проходить кожна жива істота перш ніж перетворитися на іскру Божу або людську душу.

Бог, на відміну від недосконалої земної людини не створює розумних роботів, а дає людській душі самостійну волю вибору: або розвиватися у напрямку добра, започаткованого у Святих Писаннях, або у напрямку зла, який людина обирає сама через власну зарозумілість, заздрість, жадібність та надмірну прив’язаність до матеріальних речей. Святі Писання для того і написані Божими обранцями - Пророками, щоб слугувати для кожної людини божественним дороговказом, напучуванням на шлях істинний, або праведний шлях. І якщо людина в процесі свого розвитку обирає добро, вона стає безсмертною і назавжди полишає важку земну атмосферу та піднімається (возноситься) у вищі Духовні Світи. А якщо – обирає зло то надовго залишається у коловороті народжень і смертей та копошиться як той чорт у попелі в атмосфері Землі. І цей коловорот продовжується до тих пір, поки грішна людська душа остаточно не деградує (бомжі, алкоголіки, наркомани, повії, душевно хворі, кілери, закоренілі злочинці, які ув’язнюються по декілька разів за час свого земного існування), і не буде скинута до пекельного середовища, тобто до повторення усього ланцюга перетворень тільки у зворотному напрямку, а саме: від людини до тварини, від тварини до рослини, від рослини до каменя, від каменя до першоелементів.

Це і є коловорот життя або колесо Сансари. Щоб розірвати цей безглуздий коловорот людині постійно потрібно удосконалюватися і не лише фізично та розумово, але й духовно (морально).

Бог не створює готових бісів і демонів, як не створює готових духовно зрілих та досконалих людей. Духовна зрілість та досконалість – це ключ до безсмертя. Бісами і демонами стають люди, які свідомо обирають шлях зла, тобто добровільно заради надмірних матеріальних насолод ставлять хрест на своєму спасінні.

Коментарі

mart mart 16:46
0
а що робив Бог(у твоєму розумінні) перед створенням світу і ангелів ?
Якось так вийшло що світ створений з вібрацій - тоб то звуку як це описано в теорії струн науковцями. Матерію і не тільки створюють резонанси . Ми існуємо в певному діапазоні . Це вся різниця між світами.
Тоб то Бог котрий є в кожному з нас розділив себе на групи частот . Ми створені по образу Бога тоб то можемо цим керувати. Не вміємо. Можемо вчитися від інших істот наприклад демонів або ангелів - це окремі частоти на яких нам властиво часом перебувати. Чому властиво ? Бо стан думок... Чому ми не можемо мирно жити ? Бо нас вчать ненавидіти під покровом любові.
Є цілі Пантеони богів які можуть вчити ставати богами , однак розглядаємо це з позиції хто кого покарає ... А самі тим часом не бачимо Бога в собі чи в іншому. І головне, не прагнемо ставати богами. Гнемося під таких самих хто не бажає...
Politiko – перша українська політична соціальна мережа, яка об'єднує політиків, експертів, журналістів, лідерів партій та виборців України в рамках одного співтовариства.

Записи по темі